Algemene voorwaarden

Inschrijving

De inschrijving is pas geldig na ontvangst van de betaling. Bij niet-betaling ten minste 2 weken voor het evenement, is uw plaats niet gegarandeerd. Voor betaling ter plaatse wordt een administratieve kost aangerekend van € 10.

Bij annulatie rekenen wij altijd een kost van minimum € 50. Bij annulatie op minder dan 2 weken voor het evenement is terugbetaling niet meer mogelijk. U kan wel altijd de inschrijving doorgeven aan iemand anders mits vooraf verwittigen.

Indien de TrackDay, om welke reden dan ook, door ons als organisator zou worden geannuleerd, zal er geen terugbetaling zijn van het inschrijvingsgeld. Echter zullen wij wel nieuwe datums ter beschikking stellen zodat u alsnog ten volle kan genieten van uw inschrijving. De organisator kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Veiligheid

Dragen van een helm en gordel is verplicht tijdens het rijden op circuit, zowel voor de chauffeur als de passagier. Een beperkt aantal helmen zal te huur zijn bij de organisatie. Zonder helm zal u niet worden toegelaten op het circuit.

Naast de chauffeur mag elke wagen hoogstens 1 passagier meenemen op het circuit.

‘s Morgens is er een verplichte briefing waarin de veiligheidsregels worden uitgelegd. Een chauffeur wordt pas toegelaten op het circuit na het volgen van de briefing.

Iedereen die inschrijft, neemt deel op eigen risico. De organisator zal op geen enkel moment verantwoordelijk zijn voor schade, diefstal of ongevallen. Elke chauffeur en passagier ondertekent het document “afstand van verhaal” ten opzichte van de organisator.