Voor wie?

Trackday: Voor wie?

Een Trackday is een evenement waarbij je met je eigen wagen kan rijden op het circuit. Wij organiseren onze trackdays volgens het principe van een open pitlane. Daarbij kan doorlopend worden gereden vanaf de start (na de briefing, ongeveer rond 9u) tot de middag en na de middagpauze tot ongeveer 17u. In totaal ongeveer 7 uur pure fun!

Uiteraard kan je ook een wagen delen met vrienden door extra chauffeurs in te schrijven. Elke chauffeur die de briefing volgt, zal een polsbandje ontvangen en met de wagen toegelaten worden op het circuit.

Je hoeft geen ervaring te hebben om bij ons een Trackday te beleven. Het is de ideale gelegenheid om in een veilige omgeving je wagen te leren kennen op circuit. Lees de gedragsregels zeker na, die zijn er op voorzien om alles in veiligheid te laten verlopen. We voorzien steeds een duidelijke briefing en starten altijd met een aantal pace car rondes waarbij we op een rustig tempo een paar rondjes de ideale rijlijnen laten zien.

Voor de geïnteresseerden voorzien we ook een professionele coach die je kan helpen om de juiste technieken toe te passen.

Ben je zelf een petrolhead aarzel niet en schrijf je nu nog in voor onze volgende trackday. Het is niet noodzakelijk dat je een sportwagen hebt om bij ons kennis te maken met het rijden op circuit.