Inschrijven TrackDay SPA-FRANCORCHAMPS – donderdag 17/10/2019

Trackday SPA-FRANCORCHAMPS
Donderdag 17/10/2019

Concept

Op donderdag 17 oktober hebben we voor u een aantal plaatsen ter beschikking voor een trackday op het mooiste circuit ter wereld: Spa-Francorchamps.

Waar onze klassieke trackdays toegankelijk zijn voor alle wagens, wijken we hier van af voor Spa-Francorchamps om gevaar door snelheidsverschil te vermijden. Er is een minimum vermogen vereist van 300pk.

In totaal zijn er 7 sessies van telkens 35 minuten voorzien, voor een totaal van meer dan 4 uur rijtijd. Zo kunt u een hele dag genieten van het rijden op een echt Formule 1 circuit.

We ontvangen u in onze eigen TrackSolutions pitbox en voorzien professionele mechaniekers die u tijdens de dag zullen bijstaan met advies en ondersteuning.

Voor een volledige dag met meer dan 4 uur rijtijd, betaalt u 895 euro. Ontbijt, open bar, lunch, after receptie, professionele timing, professionele foto’s en onze machaniekers zijn inbegrepen.

Extra piloot: 199 euro.

Passagiers en gasten kunnen meegenieten van deze dag (incl. ontbijt, bar, lunch en receptie) voor 99 euro.

[maxbutton id=”7″]

Verzekering

Wij kunnen u helpen om een verzekering af te sluiten voor de wagen tijdens trackdays. De verzekering dekt een bepaalde waarde, die u zelf kunt bepalen. De premie is afhankelijk van wagen en piloot. Aarzel niet om ons te contacteren voor extra informatie, dan bezorgen wij u een voorstel op maat.

Timing

07:3008:30
Ontvangst met ontbijt
08:3009:00
Verplichte briefing
09:0012:00
Rijsessies
12:0013:00
Circuit gesloten – Lunch
13:0018:00
Rijsessies
17:3018:30
Champagne receptie

Coaching

Eerste keer op circuit? Of u wilt betere rondetijden en minder slijtage? Onze professionele coach begeleidt u om een betere piloot te worden.

  • Zitpositie
  • Ideale rijlijnen
  • Racetechnieken
  • Rem- en stuurtechniek
  • Kijktechniek
  • Vermindering slijtage van de auto
  • Nabespreking

Contacteer ons voor een gepast coaching voorstel op maat.

[maxbutton id=”7″]

Circuit

Aerial VIew Circuit Spa-Francorchamps
Aerial View Circuit Spa-Francorchamps

Het circuit van Spa-Francorchamps wordt vaak omschreven als het mooiste circuit ter wereld. Het hoort thuis in de lijst met meest legandarische circuits uit de geschiedenis zoals Le Mans, Monaco of Indianapolis.

Sinds 1985 worden Formule 1 races gehouden op het circuit. Met een lengte van iets meer dan 7 kilometer is het meteen ook het langste circuit op de Formule 1 kalender. De snelle bochten, de beroemde Raidillon en de natuurlijke omgeving, midden de bossen maken het een unieke locatie.

Je kan nu zelf kennis maken met dit uitzonderlijke circuit op donderdag 17 oktober. Mis deze unieke kans niet: schrijf je online in en verzeker je van een plaats op onze trackday in Spa-Francorchamps.

Inschrijven

Trackday Spa-Francorchamps – donderdag 17/10/2019

(Alle prijzen zijn incl. BTW)

Total: € -